Tilhengere

Brian James Digger Plant 2 2700kg

Brian James Digger Plant 2 er den ultimate maskinhenger for transport av minigraver, sakselifter og minimaskiner. Maskinhengeren er solid og robust med lav påkjøringsvinkel og den har høy nyttelast. Dessuten har Brian James Digger Plant 2 integrert lås på koblingshodet, ekstra langt drag, skuffeplattform for gravemaskin foran planet og sideveis justerbar rampe med integrerte støtteben.

Videre finnes det rikelig med festepunkter for å sikre lasten og Brian James Trailers eget strammebånd sikring for beltene, TrackStrap, som sikrer lasten trygt med minimal innsats.

Teknisk spesifikasjon

Utleie pris

Wall trailer 750 kg

Svaret er enkelt, pga. av den er nettopp sammenleggbar, har vi tatt i bruk mye sterkere profiler, bolter etc. I tillegg er den varmgalvanisert som på dyre proff hengere. At den er solid vises også via egenvekten da denne hengeren veier mer enn tilsvarende 750kg klasse hengere. Ingen andre hengere i denne vekt klasse, har blitt testet så mye som denne hengeren.

En og samme tilhenger kan benyttes som tipphenger, og er samtidig en planhenger stor nok til å frakte for eksempel bygningsplater. Som tipphenger kan den enkelt transportere kjøretøy som sittegressklippere, motorsykler, kanoer, småbåter etc. Dette gjøres ved å vippe ned / trekke opp lasteplanet med det standard påmonterte vinsj systemet. (Som en lastebil med tipp). Vinsjen har automatisk brems som holder lasteplanet i ønsket posisjon.

Tekniske spesifikasjoner

Utleie pris

Alle priser er oppgitt ex mva.

Forespøresel - Utleie

Du kan også kontakte oss på epost utleie@ndbyggas.no.

Utleie