Hva sier våre kunder?

ND BYGG AS er topprangert bedrift på Mittanbud.
Under kan du se et utvalg av hva våre kunder sier om oss. Du finner flere omtaler på mittanbud.no

5/5

Fjerne og legge nytt parkettgulv i leilighet

«Takk for strålende arbeid. Veldig profesjonelle og effektive folk som får jobben gjort raskere enn antatt og med høy kvalitet. Veldig tydelig kommunikasjon fra start til slutt og behagelig å forholde meg til hele prosessen uten å måtte koordinere ulike jobber med flere eller måtte følge opp noe fra min side. Jeg kan anbefale ND Bygg på det varmeste til folk som bare har lyst til å forholde seg til et koordineringspunkt som kan fikse alt på en proff måte uten overraskelser underveis.»

Kyrre, Oslo, 2. mai 2022

5/5

Fjerne parkett og legge ny parkett (chevron) og lister

«Nikola ga et godt inntrykk allerede på befaringen, og dette inntrykket holdt han hele veien. Profesjonell, hyggelig, ryddig og holdt god kommunikasjon. Parketten med chevronmønster ble lagt eksepsjonelt pent, og man ser at de har lagt stolthet i jobben. Da vi var så fornøyde med jobben med gulvlegging leide vi dem også inn til totalrenovering av badet – alt fra riving og oppbygging, flislegging osv. Det ble også gjennomført på en helt utmerket måte, og vi vil gi våre beste anbefalinger.»

Benedicte, Oslo, 23. aug. 2021

5/5

Platting / trapp

«Veldig fornøyd med vår nye terassse fra ND Bygg AS. Proff befaring, tilbud, pris mm god kommunikasjon under hele prosessen samt mye gode ideer og innspill fra Nikola underveis. Anbefaler Virkelig ND Bygg da de var super proffe hele veien fra befaring til sluttført jobb.»

Daniel, Oslo, 21. juli 2021

5/5

Nytt gulv, vegger og kjøkkeninnredning i 2-roms leilighet

«ND bygg pusset opp kjøkken, stue og gang for meg, med et flott resultat innen avtalt tid. Høflige og dyktige ansatte. De skaffet også elektriker (firmaet «den blå ledning») som var like hyggelige, flinke og effektive. Begge firmaene var alltid tilgjengelige og svarte kjapt ut når jeg hadde spørsmål eller ønsker om små endringer underveis. De koordinerte selv hvem som jobbet når (av snekker og elektriker) deilig å slippe å organisere dette. Jeg har allerede booket ND bygg til ny jobb, på bad/bod. Forøvrig svært fornøyd med tilbudet jeg fikk skriftlig etter befaring – som var detaljert og oversiktlig – både mtp inkludert materiell, beskrivelse av jobben og pris.»

Torill, Oslo, 16. juni 2021

5/5

Riving av bad og litt snekring

«Nd bygg er ett selskap som har gitt meg en positiv erfaring med byggeindustrien i forhold til kvalitet og anvarsfølelse for prosjektet i sin helhet. Underveis har det vært endringer fra min side, men ND bygg har aldri klaget, bare bidratt positivt med gode løsninger og aldri vært negative når endringer har kommet fra min side. Jeg vil på det sterkeste anbefale ND bygg som en total leverandør på alt fra restaurering og oppussing. De har håndtert bad, elektrisk, maling og nybygging for meg.»

Thomas, Oslo, 6. april 2021

Totalentreprenør innenfor rehabilitering og oppussing